tirsdag 12. januar 2016

Idedugnad

I går startet vi opp etter nyttår. Vi savnet en god del denne kvelden. Den første timen kniplet vi ganske konsentrert - før kaffen kom på bordet. Da snakket vi om hva vi har gjort i kniplesammenheng/i klubben det siste året. Det var en del (se årsmelding senere).
Vårmarkedet i april åpner for salg av produkter. Dette temaet førte til mange ideer som vi må se nærmere på neste gang:

  • Skal vi produsere 17. mai-sløyfer til inntekt for klubbkassa? 
  • Kan vi lage vår egendesignet 17. mai-pynt?
  • Hva med ørepynt med Eidsbergs kommuneblomst, linnea?
  • Hva med å legge ut nye kniplemønster på bloggen vår?
Hvordan skal bloggen vår bli bedre kjent? Vi kan dele den med våre E-postkontakter og på Facebook. Jeg har i dag koblet til en annen knipleblogg og ønsker flere blogger som hovedsaklig handler om knipling. I tillegg er det viktig med gode "robottagger" og mange søk på knipling og blogg. Det vil si: Bruk siden vår.

1 kommentar:

  1. Ja, det var moro å drøfte nye ideer i går. Nå har tiden kommet for å prøve oss på å designe nye mønster! Tiden går fort mot vårmarkedet / Håndverkstorget 16. og 17. april. Jeg ønsker at vi tar med oss ideer eller nye design på neste møte 8. februar. Jeg håper at vi kan ha en kniple-helg 13. og 14. februar, hvor vi kan kniple 17. mai sløyfer og øredobber som vi kan selge på Håndverkstorget til inntekt for klubbkassa.

    SvarSlett